Belgian Red Flames – Zwitserland, vrijdag 05/10/2018, 20u30, Stadion OHL

Belgian Red Flames - Zwitserland

Onze Red Flames staan een stap dichter bij het WK. Na hun 2-1 overwinning tegen Italië op 4 september in Leuven wisten ze zich te kwalificeren voor de WK play-offs.

De vier overblijvende landen bij de loting waren België, Nederland, Zwitserland en Denemarken. Het werd dus België-Zwitserland en Nederland-Denemarken. Winst over twee wedstrijden heen en terug levert een plaats op voor de laatste play-offronde, in november. Daarin wacht Nederland of Denemarken. Nooit eerder slaagden onze vrouwen erin zich te plaatsen voor de WK-barrages. Ook aan een WK namen de Red Flames nog niet deel.

#REDTOGETHER rekenen de Flames dan ook meer dan ooit op hun trouwe supporters, die de hele kwalificatiecampagne al achter het team hebben gestaan! Zo ging op 6 april het supportersrecord nog aan diggelen met meer dan 7.000 enthousiaste fans in Leuven!

De Belgian Red Flames rekenen dus opnieuw op zoveel mogelijk supporters in het stadion.

  • België - Zwitserland
  • Vrijdag 5 oktober 2018
  • Aftrap 20u30
  • Stadion OHL - Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Louvain

Voorverkoop voor leden van 1895

Leden kunnen maximaal vijf tickets per persoon bestellen via www.fanmanagement.be. Tickets kosten 5 EUR. Nog geen lid? Alle info vind je op 1895.be.

Algemene verkoop

De openbare ticketverkoop verloopt online en is gestart op maandag 10 september. De prijs van een ticket bedraagt 5 EUR online. Je kan tickets online bestellen tot één uur voor de aftrap. Op wedstrijddag kan je ook aan het stadion tickets aankopen (8 EUR).

  • Supporters van België kopen hun tickets hier online;
  • Supporters van Zwitserland kopen hun tickets hier.

Jeugdactie voor clubs

Beleef de wedstrijd met jouw team! Clubs aangesloten bij de KBVB kunnen genieten van de jeugdactie voor deze wedstrijd! De gerechtigde correspondent van jouw club ontvangt een bericht via e-kickoff om tickets te kunnen bestellen aan 1 EUR per ticket voor de spelers/speelsters jonger dan 16 jaar. +16 jarigen betalen 5 EUR.

De tickets kunnen enkel gebruikt worden voor leden aangesloten bij uw club en mogen onder geen beding worden doorgegeven of verkocht aan derden. De e-tickets worden nadien per e-mail verstuurd naar de gerechtigde correspondent.

Zakken verboden!

Geen tassen, rugzakken of zakken in eender welk formaat, groot of klein, worden toegelaten in het stadion. Laat deze dus thuis of in de wagen op de parking.

Plan van het stadion