Belgian Red Flames - Portugal : vrijdag 6 april 2018, 19u30, Stadion OHL

Onze Belgian Red Flames behaalden in oktober 2017 een 0-1 overwinning in en tegen Portugal in het kader van hun kwalificatiecampagne voor het WK 2019 in Frankrijk. Op vrijdag 6 april ontvangt het team van Ives Serneels Portugal in Leuven. Onze Red Flames zijn nog steeds ongeslagen en staan nu tweede met een 9/9. Portugal bekleedt plaats drie (3 punten op 9).

  • België - Portugal
  • Vrijdag 6 april 2018
  • Aftrap 19u30
  • OHL Stadion - Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Leuven

Voorverkoop voor leden van 1895

Leden kunnen maximaal vijf tickets per persoon bestellen via www.fanmanagement.be. Tickets kosten 5 EUR. Nog geen lid? Alle info vind je op 1895.be.

Algemene verkoop

De openbare ticketverkoop verloopt online en is gestart op dinsdag 6 februari. De prijs van een ticket bedraagt 5 EUR online. Je kan tickets online bestellen tot één uur voor de aftrap. Op wedstrijddag kan je ook aan het stadion tickets aankopen (8 EUR).

  • Supporters van België kopen hun tickets hier online.
  • Supporters van Portugal kopen hun tickets hier online.

Jeugdactie voor clubs

Beleef de wedstrijd met jouw team! Clubs aangesloten bij de KBVB kunnen genieten van de jeugdactie voor deze wedstrijd! De gerechtigde correspondent van jouw club ontvangt een bericht via e-kickoff om tickets te kunnen bestellen aan 1 EUR per ticket voor de spelers/speelsters jonger dan 16 jaar. +16 jarigen betalen 5 EUR.

De tickets kunnen enkel gebruikt worden voor leden aangesloten bij uw club en mogen onder geen beding worden doorgegeven of verkocht aan derden. De e-tickets worden nadien per e-mail verstuurd naar de gerechtigde correspondent.

Zakken verboden!

Geen tassen, rugzakken of zakken in eender welk formaat, groot of klein, worden toegelaten in het stadion. Laat deze dus thuis of in de wagen op de parking.