Beloften U21 – Hongarije: maandag 26 maart 2018, 20u00, Stadion OH Leuven

U21 België - Hongarije

Een belangrijke wedstrijd voor onze U21! Het team van bondscoach Johan Walem telt veertien punten uit zes wedstrijden en is nog steeds ongeslagen op weg naar het EK 2019. Met Hongarije treffen ze op maandag 26 maart in Leuven de derde in groep 6. Het is meteen de laatste thuiswedstrijd in hun kwalificatiegroep. Begin 2018 trekken ze nog naar Malta, Hongarije en Zweden.

Hongarije telt acht punten, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld. Net als onze jongens bleven de Hongaren zowel tegen Turkije als Zweden steken op een gelijkspel. Het wordt een duel op het scherpst van de snee en onze jonge Duivels hebben jouw steun dus meer dan nodig!

De deuren van het stadion openen om 18u30, aftrap om 20u!

Verkoop supportersclubs van 1895

Een ticket per lid (5 EURO) te bestellen via www.fanmanagement.be.

Vrije verkoop

Tickets 5 EUR online, tot 19u op wedstrijddag.

  • Supporters België : koop hier je ticket!
  • Supporters Hongarije: koop hier je ticket!

Vanaf 18u30 betaal je voor een ticket 10 EUR, aan de loketten van het stadion.

Jeugdactie voor clubs

Beleef de wedstrijd met jouw team! Clubs aangesloten bij de KBVB kunnen genieten van de jeugdactie voor deze wedstrijd! De gerechtigde correspondent van jouw club ontvangt binnenkort een bericht via e-kickoff om tickets te kunnen bestellen aan 1 EUR per ticket voor de spelers/speelsters jonger dan 16 jaar. +16 jarigen betalen 5 EUR.

De tickets kunnen enkel gebruikt worden voor leden aangesloten bij uw club en mogen onder geen beding worden doorgegeven of verkocht aan derden. De e-tickets worden nadien per e-mail verstuurd naar de gerechtigde correspondent.

Zakken verboden!

Geen tassen, rugzakken of zakken in eender welk formaat, groot of klein, worden toegelaten in het stadion. Laat deze dus thuis of in de wagen op de parking.

Stadionplan OH Leuven

-->