Corporate Social Responsibility

Corporate Social Responsibility

Tien jaar lang was de vzw Football+ Foundation (en haar voorganger Open Stadion) verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van sociale projecten in het Belgisch voetbal. Projecten als de Belgian Homeless Cup, Football Kick-Off en Gezond Scoort! hebben via voetbal een positieve invloed op heel wat mensen in onze maatschappij.

Na het behalen van de 11e strategische doelstelling, 150 voetbalactoren die zich sociaal engageren en communiceren over hun sociale acties, is het tijd voor een nieuw verhaal. De KBVB richtte in 2016 een eigen Corporate Social Responsibility-cel op, KBVB+, met één vaste medewerkster. Deze CSR-cel is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van CSR-projecten in het voetbal.

Daarnaast zullen ook de Vlaamse en Waalse vleugel, de Voetbalfederatie Vlaanderen en l'Association des Clubs Francophones de Football via eigen sociale projecten hun +werking vormgeven. De Pro League blijft eveneens verder inzetten op CSR-projecten met het professioneel voetbal.

Contact KBVB: an.de.kock@footbel.com

 

Volg ons op Twitter! Like ons op Facebook!

Laatste nieuws

rss

KBVB steunt Internationale dag tegen homofobie en transfobie

17-05-2017
Lees verder

KBVB genomineerd voor ‘Pink Brand of the Year’!

16-05-2017
Lees verder

Steun net als Simon Mignolet Belgische ALS-patiënten

16-05-2017
Lees verder

Schrijf je in voor de Football Kick-Off!

21-04-2017
Lees verder

Deaf Devils spelen wedstrijd in Lauwe

14-04-2017
Lees verder