Croky Cup Finale : zaterdag 17 maart 2018, 20u45, Koning Boudewijnstadion

KRC Genk en R. Standard de Liège nemen het op 17 maart 2018 om 20u45 op in de finale! Lees hier praktische info.

Op vrijdag 9 februari werd na loting bepaald dat KRC Genk als 'thuisploeg' de finale zal spelen, Standard de Liège is bijgevolg het zogenaamde 'away team'.

Dat houdt in dat de supporters van KRC Genk zullen plaatsnemen in tribunes 1 en 2, terwijl de fans van de Rouches tribunes 3 en 4 zullen bezetten.

Beide clubs beschikken elk over 20.000 tickets voor hun supporters.

De ticketverkoop zal uitsluitend door de twee clubs worden georganiseerd en niet via de KBVB. Geen enkel ticket zal de dag van de wedstrijd aan het stadion worden verkocht.

Belangrijk is dat de ticketverkoop uitsluitend verloopt via de twee finalisten en niet via de KBVB. Op de finaledag zullen er ook geen tickets verkocht worden aan het stadion. Alle andere informatie over de ticketverkoop zal zo snel mogelijk worden gecommuniceerd.

Ga je naar de finale? Deel jouw aanwezigheid via het Facebook-evenement!

De prijzen van de tickets zijn alvast beschikbaar.

Tribunes 1 & 3

  • Midden centraal: €60
  • Midden: €45
  • Lateraal: €35

Tribunes 2 & 4

  • Vakken A tot H: €25
  • Vakken I tot V: €25
  • Rolstoelgebruikers: €25

Scheidsrechter

Vanaf woensdag 7 maart 2018 (12u) kunnen houders van een scheidsrechterskaart 1 een vrijkaart aanvragen (en dit in zoverre het contingent niet is uitgeput) via e-kickoff, onder het menu “Administratie”.  

Klik op de tab “Uitnodigingen” en duid uw supporterskeuze aan. Je ontvangt onmiddellijk bevestiging of jouw aanvraag al dan niet aanvaard werd. Het is niet mogelijk om betalende tickets te bekomen, naast jouw reservatie. 

Aanvragen die inmiddels reeds werden doorgestuurd via e-mail worden niet behandeld.