Wie?

Special Olympics Belgium

De Football Kick-Off geeft Special Olympics atleten de kans om één voetbaldag onder leiding van professionele scheidsrechters en trainers te beleven.

Meer dan 400 atleten met een verstandelijke handicap zullen het geluk hebben om mee te doen aan dit grote evenement. Voor onze atleten stelt deze dag enorm veel voor. Het is het eindresultaat van veel trainen maar vooral ook een mooie beloning die hen verder zal motiveren!

www.specialolympicsbelgium.be

Samen met andere instanties tracht de VFV een laagdrempelig aanbod voor G-voetballers te voorzien. Het ultieme doel daarbij is het ontwikkelen van op maat gemaakte provinciale competities, zodat elke G-voetballer op zijn/haar niveau, dichtbij huis, en op regelmatige basis kan voetballen.

We zijn dus zeer verheugd dat wij de Football Kick-Off mee mogen ondersteunen zodat, het G-voetbal, en vooral de G-voetballers zelf, voor één dag alle aandacht krijgen die zij verdienen!

www.voetbalfederatievlaanderen.be

Pro League

De Pro League gelooft volop in de kracht van voetbal, niet alleen op het veld, maar ook als instrument om de samenleving te verbinden en te versterken. We stimuleren de clubs om hun sociale engagement te versterken en sensibiliseren het publiek onder meer via onze stadionacties.

Net als de Pro League wil de Football Kick-Off van voetbal een feest maken voor iedereen. We wensen alle deelnemers dan ook een prachtige dag toe.

www.proleague.be

Football+ Foundation

Voetbal brengt veel mensen samen op en rond het voetbalveld. Ze doet iets mét veel mensen, maar ze wil ook iets doen vóór veel mensen. Scoren naast het veld, met haar aantrekkingskracht een plus bieden. Dat is de ambitie van de Football+ Foundation

Als sociale pijler van het Belgisch voetbal zijn we zeer blij met de steun die we van de KBVB en de Nationale Voetballiga krijgen voor dit initiatief. We hopen dat er nog vele succesvolle edities mogen volgen!

www.fplusf.be

Football Kick-Off iets voor u?

De Football Kick-Off wil een jaarlijks terugkerende traditie en evidentie op de voetbalkalender worden. Voor de organisatie van een evenement van dergelijke grootte is steun van nieuwe partners zeer welgekomen. Dit kan op diverse manieren: financiële steun, materiële steun of personele steun (employee volunteership). 

Like ons op Facebook!