Hugues Trappeniers

Hugues Trappeniers

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum 7 juni 1965
Geboorteplaats Etterbeek

 

Carrière als voetballer

1973-1989 SC Dilbeek

 

Carrière als Futsal voetballer

1984-1990 R. Anderlecht
1990-1991 LC. Anderlecht
1991-1992 TV. Anderlecht
1992-1993 A. Anderlecht
1993-1996 I. Anderlecht

 

Palmarès als Futsal speler

1984-1985 Champion 4ème Prov. R. Anderlecht
1986-1987 Champion 3ème Prov. R. Anderlecht
1988-1989 Champion 2ème Prov. R. Anderlecht
1992-1993 Champion 3ème Nat. A. Anderlecht
  Quarts de finale coupe de Belgique A. Anderlecht
1994-1995 Quarts de finale coupe de Belgique I. Anderlecht

 

Carrière als voetbal trainer

1990-1992 Wilrijk  Jeugd
1992-1993 Wilrijk Jeugd (keepers)

 

Carrière als futsal trainer

1996-1997 E. Anderlecht  
1997-1998 E. Anderlecht  
1998-1999 E. Anderlecht  
1999-2000 GP Aartselaar  
2000-2001 ZVK Aartselaar Assistent-coach
2001-2002 RSD Aartselaar Assistent-coach
2005-2006 RSD Aartselaar  
2006-2007 RSD Edegem  
2007-2008 FP Houthalen  
2008-2009 FT Antwerpen Assistent-coach
2009-2010 Racing Temse  
2012-2014 ZVK Proost Lier Assistent-coach
2014-2015 ZVK Proost Lier  


Palmarès als futsal trainer

1999-2000 Kampioen 2de Prov. GP Aartselaar
2008-2009 Halve finale play-offs + finale beker van België FT Antwerpen

Carrière bij de KBVB

2002-2003 Keeperstrainer Nat. ploeg Futsal
2002-2005 Assistent-coach Nat. ploeg Futsal
2003-2005 Assistent-coach Nat. ploeg Futsal -21
2008-2010 Keeperstrainer Nat. ploeg Futsal
2008-... Team manager Nat. ploeg -15 en Futsal A

 

Palmarès bij de KBVB

2003 8ste plaats EK Futsal
2010 Deelname EK Futsal
2014 Deelname EK Futsal