Initiator - Getuigschrift C in dagopleiding

Wat ?

De Vlaamse Trainersschool biedt, in samenwerking met Voetbal Vlaanderen, de opleiding Initiator/Getuigschrift C aan in dagopleiding tijdens de vakantieperiodes. De opleiding wordt gespreid over een gans seizoen.

Voor wie ?

Deze formule is onder andere gericht op :

  • personen die door omstandigheden zich niet wekelijks kunnen engageren voor de trainersopleiding ;
  • studenten die in de vakantieperiodes meer tijd hebben.

Praktisch

Alles rondom deze organisatie, zoals aantal lessen, lesinhouden, toelatingsvoorwaarden, kostprijs, ... is identiek aan de andere organisaties. Voor meer informatie en alle van kracht zijnde voorwaarden verwijzen wij graag naar volgende webpagina.

Organisatie

Deze organisatie gaat door op het complex van K. Olympia SC Wijgmaal (Adres : Pastoor Bellonstraat 29 - 3018 Wijgmaal).

De lessen starten op 8 augustus 2016 en lopen door tot 7 april 2017. Een uurrooster kan je vinden op volgende link of op de website van de Vlaamse Trainersschool. De lessen gaan steeds van start om 13u.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk door te surfen naar de website van de Vlaamse Trainersschool en daar eerst een MijnSportVlaanderen-gebruiker (gebruikersnaam en wachtwoord) aan te maken. Vervolgens kan je jezelf aanmelden en online inschrijven.

Inschrijven kan tot en met maandag 1 augustus 2016, tenzij de inschrijving vroeger werd afgesloten doordat het maximaal aantal deelnemers werd bereikt.