adidas vervangt Burrda waarmee het contract niet werd verlengd. Het contract tussen adidas en de KBVB loopt tot en met 2020.

De Rode Duivels zullen het shirt voor het eerst dragen tijdens de vriendschappelijke wedstrijd van donderdag 4 september 2014 tegen Australië in Luik. Het nieuwe shirt kan vanaf 14 augustus in voorverkoop besteld worden op http://shop.belgianreddevils.be en kost 85 euro.

“De overeenkomst met deze opkomende voetbalnatie is een geweldige aanvulling op het adidasportfolio en weerspiegelt onze voortdurende investeringen in het voetbal wereldwijd,” zegt Claus-Peter Mayer, Vice President Global Sports Marketing bij adidas, in een persbericht.

Filip Van Doorslaer, Marketing & Events Director van de KBVB: “Dit is opnieuw een mijlpaal in de huidige ontwikkeling van ons Belgian Red Devils merk. Gezien  we in het verleden onze grootste successen hebben behaald, zijn we trots om opnieuw samen te werken met een dergelijk historisch en prestigieus merk dat ons mee een internationale uitstraling bezorgt. Het rijke verleden en de voortdurende innovatie van adidas geven het Belgische voetbal een extra dimensie.”