Het team van Bondscoach Ives Serneels heeft één enkel doel voor ogen: zich kwalificeren voor het WK 2019 in Frankrijk. Onze Red Flames maken samen met Italië, Roemenië, Portugal en Moldavië deel uit van groep 6.

Na een 9 op 9 na drie wedstrijden spelen onze Red Flames nu hun vierde kwalificatiewedstrijd tegen Portugal in het stadion van OH Leuven op vrijdag 6 april. De aftrap wordt om 19u30 gegeven. Een wedstrijd die België absoluut moet winnen om Italië, groepsleider met één wedstrijd meer, in het vizier te houden.

Naar aanleiding van deze wedstrijd zoekt de KBVB 22 kinderen die het veld willen betreden met onze speelsters.

Ben je niet ouder dan 12 jaar en is voetbal jouw passie?

Droom je ervan het veld te betreden met jouw voetbalheldinnen?

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wil jij op vrijdag 6 april hand in hand met de Red Flames het veld betreden? Overtuig dan jouw mama en/of papa! Zij moeten voor woensdag 21 maart een e-mail sturen naar events@footbel.com, met daarin : naam, voornaam, telefoonnummer en geboortedatum.

De KBVB zal 22 gelukkigen uitnodigen, die vervolgens de Belgische en de Portuguese speelsters zullen begeleiden naar en op het veld. Ben je geselectioneerd? Dan ontvangen jouw ouders ook een uitnodiging voor de wedstrijd. Zo hoeven ze niets van jouw gloriemoment te missen.

escort roemenië

Kom supporteren!

Ben je ouder dan twaalf jaar en wil je graag de wedstrijd bijwonen? Dat kan! Online betaal je 5 EUR voor een ticket, op de wedstrijddag kan je aan het loket van het stadion voor 8 EUR last minute nog een ticket aankopen.

Maak het live mee en schreeuw onze Red Flames naar een nieuwe overwinning!

Koop hier online je ticket.

Jeugdactie

Kom supporteren met jouw (jeugd)team en betaal 1€ voor een ticket! Alle info lees je hier.

Sfeer in tribune 4!

De sfeer in Leuven is telkens uniek en dat willen we alleen maar versterken. België-Portugal wordt dan ook de eerste interland van onze Red Flames met een specifiek sfeervak. Hou je van ambiance? Of wil je de wedstrijd volgen tussen de grootste sfeermakers? Kies dan voor tribune 4 bij de aankoop van jouw ticket.

Bekijk de aftermovie van de vorige wedstrijd en kom alvast in de stemming.