De wedstrijd tegen Hongarije (aftrap om 20u) in het stadion van OH Leuven, is voor de Rode Duivels van de toekomst hun zevende wedstrijd in hun 'Road to Italy'.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden voor onze U21! Het team van bondscoach Johan Walem telt veertien punten uit zes wedstrijden en is nog steeds ongeslagen op weg naar het EK 2019. Met Hongarije treffen ze in Leuven het nummer drie in hun groep 6. Het is meteen ook de laatste thuiswedstrijd in hun kwalificatiegroep!

Naar aanleiding van deze wedstrijd zoekt de KBVB twee jeugdploegen (11 spelers/ploeg) die het veld willen betreden met onze spelers .

Ben je niet ouder dan 12 jaar en is voetbal je passie?

Droom je ervan het veld te betreden met je voetbalhelden?

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wil jij op maandag 26 maart hand in hand met de Rode Duivels van de toekomst het veld betreden? Overtuig dan je trainer! Die moet voor vrijdag 9 maart een e-mail sturen naar events@footbel.com, met daarin de gegevens van alle spelertjes (naam, voornaam, telefoonnummer en geboortedatum).

De KBVB zal twee gelukkige ploegjes loten (11 spelertjes/ploeg), die vervolgens de Belgische en de Hongaarse spelers zullen begeleiden naar en op het veld. Ben je bij de gelukkigen? Dan ontvangen je ouders ook een uitnodiging voor de wedstrijd. Zo hoeven ze niets van je gloriemoment te missen.

Supporter voor onze U21

Onze U21 rekenen opnieuw op de steun van hun trouwe supporters. Online betaal je slechts 5 EUR voor een ticket! Alle info vind je hier.