Wil jij graag samen met andere Rode Duivel supporters enkele rondjes lopen of wandelen tijdens deze levensloop? Schrijf je dan in via deze link .  Wij verdubbelen jullie inschrijvingsgeld van 10 euro als je lid bent van 1895!

Wil je familie ook graag meelopen of wandelen? Dat kan! Voor slechts 10 euro kan je reeds deelnemen samen met het 1895-team. De inschrijving is in orde na de overschrijving van 10 euro. De levensloop is trouwens een leuk evenement om te bezoeken met het hele gezin dankzij de verschillende kids-activiteiten en optredens. Toegang tot de site is volledig gratis!

Hou je niet van wandelen/lopen, maar wil je ons wel helpen met het uitbaten van onze 1895-stand? Stuur dan zeker ook een mail naar tco@footbel.com .

Ben jij een vechter en ga je op dit moment de strijd aan tegen kanker of heb je deze ziekte overwonnen? Tijdens de levensloop willen we alle vechters onder de 1895-supporters speciaal in de bloementjes plaatsen. Neem zeker contact op met tijs.cools@footbel.com om je als vechter in te schrijven.

Plaats: Université libre de Bruxelles – Campus du Solbosch – Avenue Franklin D. Roosevelt 50, 1050 Brussel

Start: zaterdag 20 oktober 2018, 15u

Einde: zondag 21 oktober 2018: 15u*

 

* Wie deelneemt hoeft uiteraard geen 24u aanwezig te zijn J. Een uurtje is al super!

Meer weten? www.levensloop.be