#Flames4History ! De Red Flames staan voor de start van hun droom; de allereerste EK-deelname uit de Belgische vrouwenvoetbalgeschiedenis. Samen met hun supporters willen de Flames er een onvergetelijk voetbalfeest van maken.

Duizenden supporters maken vanaf 16 juli de verplaatsing naar buurland Nederland. Een wedstrijddag is zoveel meer dan twee maal 45 minuten en bovendien rekenen onze Red Flames op jullie om Nederland zoveel mogelijk te laten zien wie we zijn, waar we voor staan. De Red Flames nodigen dan ook alle supporters uit in de fanzones in de speelsteden.

De ‘Fanzone’ wordt op elke wedstrijddag de place-to-be! Je kan er de hele dag jouw kleuren laten zien en optimaal in de sfeer van de wedstrijd komen! Eén van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld de fanwalk, waarbij alle supporters in groep vanuit de fandorpen richting het speelstadion trekken. Daarnaast kan je kan er ook zelf een balletje trappen, genieten van een hapje en een drankje en jouw stembanden opwarmen bij de supporterswedstrijd.

WEDSTRIJDEN

  • Zondag 16 juli 2017 (20u45) : Denemarken – België (Doetinchem). Koop hier je tickets!
  • Donderdag 20 juli 2017 (18u00) : Noorwegen – België (Breda). Koop hier je tickets!
  • Maandag 24 juli 2017 (20u45) : België – Nederland (Tilburg) UITVERKOCHT

Meer informatie over de speelsteden vind je hier terug.

FANGUIDES

Fanclub 1895 voorziet een fanguide per 'matchday'! Dé tool voor elke supporter, met alle praktische info. 

Klik op de afbeelding om de fanguide te downloaden.

  

VOLG DE RED FLAMES!

Blijf in het spoor van onze Red Flames tijdens het EK via Twitter, Facebook en Instagram!

MOBILE APPS

UEFA heeft de 'Active match app' gelanceerd die je tijdens het EK aanmoedigt om korte verplaatsingen per fiets of te voet te maken. De app brengt al jouw beweging in kaart. Een fijne tool op wedstrijddag en zo blijf ook jij in topvorm.

Daarnaast kan je ook de algemene UEFA Women's Football App downloaden! Die bevat het volledige EK-speelschema, live score-updates en nog veel meer!