Koop nu online je ticket !

Een ticket voor de 2018 FIFA Women’s World Cup en een allereerste WK-deelname, dat is het doel van onze Belgian Red Flames! Met 9 op 9 zijn ze hun kwalificatiecampagne alvast goed gestart. Een lijn die ze willen doortrekken in 2018. In de Paasvakantie volgen twee belangrijke kwalificatiewedstrijden en jij kan erbij zijn!

  • Vrijdag 6 april 2018 (19u30) : België – Portugal (Stadion OH Leuven)
  • Maandag 10 april 2018 (18u00) : Italië – België (Stadio Paolo Mazza, Ferrara)

Supporter vs Portugal in Leuven

Hun laatste duel van 2017 wonnen de Red Flames in oktober met 0-1 in Portugal en nu komen de Portugese vrouwen naar België. Het wordt een belangrijke wedstrijd, zowel voor de Flames als de bezoekers!

Exact twee maanden voor de wedstrijd is de ticketverkoop gestart! Online betaal je 5 EUR voor een ticket, op de wedstrijddag kan je aan het loket van het stadion voor 8 EUR last minute nog een ticket aankopen.

Maak het live mee en schreeuw onze Red Flames naar een nieuwe overwinning! 

Koop hier online je ticket.

Jeugdactie

Kom supporteren met jouw (jeugd)team en betaal 1€ voor een ticket! Alle info lees je hier.

Sfeer in tribune 4!

De sfeer in Leuven is telkens uniek en dat willen we alleen maar versterken. België-Portugal wordt dan ook de eerste interland van onze Red Flames met een specifiek sfeervak. Hou je van ambiance? Of wil je de wedstrijd volgen tussen de grootste sfeermakers? Kies dan voor tribune 4 bij de aankoop van jouw ticket.

Bekijk de aftermovie van de vorige wedstrijd en kom alvast in de stemming.

Ga mee naar Italië!

Snel na Portugal in Leuven volgt een duel met topland Italië en ook tegen de Squadra rekenen de Red Flames op hun supporters!

De wedstrijd vindt plaats in het noorden van Italië, in het stadion van Serie A-club SPAL in de stad Ferrara. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Bologna (60 km), Verona (126 km) en Venezia (130 km).

Aftrap om 18u én gratis toegang! Heb je interesse? Stuur voor 15 maart 2018 een e-mail naar 1895@footbel.com met de namen en voornamen van alle supporters waarvoor je een ticket aanvraagt.