De Football Kick-Off is het grootste nationale G-voetbalevenement van België en wordt georganiseerd door de KBVB, Pro League, Voetbal Vlaanderen & ACFF. Dit jaar zal de FKO doorgaan op de terreinen van KSK Maldegem op zondag 9 september 2018. Naast een voetbaltornooi zal er ook randanimatie worden voorzien zodat jong en oud zich 100% kan amuseren!

Wat is G-voetbal? G-voetbal is voetbal voor mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking. Tijdens de Football Kick-off organiseren we een groot tornooi voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Daarnaast zal er ook een kidstornooi doorgaan voor kinderen met CP (=hersenverlamming). Iedereen is van harte welkom om te supporteren voor alle deelnemers en te genieten van de magnifieke sfeer!

G-voetbalclubs kunnen zich vanaf vandaag inschrijven met hun G-voetbalteams om deel te nemen aan de Football Kick-Off. Je kan maximum twee volwassen teams (niveau 1-4) en maximum 2 kidsploegen inschrijven (U13 en U16). Wees er snel bij want de voorbije jaren was de Football Kick-Off steeds volzet!

Vragen? Neem contact op met footballkickoff@footbel.com .

Klik op onderstaande button om je teams in te schrijven:

Opgelet: we geven voorrang aan G-teams aangesloten bij Voetbal Vlaanderen/ACFF.