De wedstrijden tegen Egypte en Costa Rica zijn dé gelegenheid om met jouw jeugdteam het seizoen op een leuke manier af te sluiten, samen met onze Rode Duivels. Steek hen #REDTOGETHER nog een hart onder de riem voor het vertrek naar Rusland!

  • Woensdag 6 juni 2018 (20u45) : België – Egypte (Koning Boudewijnstadion)
  • Maandag 11 juni 2018 (20u45) : België – Costa Rica (Koning Boudewijnstadion)

Voor 1 juni 16u!

Wil je graag komen supporteren? Overtuig je trainer en clubverantwoordelijke! De gerechtigde correspondent van jouw club kan via een e-mail naar tickets@footbel.com tickets bestellen voor jouw team, vóór 1 juni 16u. Onder 16 jaar betaal je 10 EUR per ticket per wedstrijd als je komt supporteren met jouw eigen team, ouder dan 16 jaar is de prijs 20 EUR!

De jeugdactie geldt enkel voor clubs aangesloten bij de KBVB. Belangrijk: deze tickets mogen niet doorgegeven/verkocht worden aan derden. Per club kan je maximaal 50 tickets bekomen en daarin is max. één begeleider per vier spelers inbegrepen. De betaling gebeurt via de 'rekening courant' van jouw club. In de ticketprijs zijn administratie- en verzendingdskosten inbegrepen. Indien je bijkomende tickets wenst te bestellen voor ouders, niet-leden… dan kost dit slechts 20 EUR/ticket, administratie- en verzendingskosten inbegrepen.

We versturen de e-tickets per e-mail naar de gerechtigde correspondent. Het volstaat om op de link te klikken en de tickets te printen. Dit hoeft niet in kleur! Hou wel rekening met het feit dat je de tickets slechts één keer mag afdrukken. Enkel de eerste persoon die zich met het ticket aanbiedt aan het stadion krijgt toegang tot de wedstrijd. De actie is geldig tot de bovenvermelde uiterste datum of zolang de voorraad strekt.

Samen maken we er #REDTOGETHER leuke wedstrijden van!

Speel je niet in een club? Dan kan je een ticket aankopen via de openbare online verkoop die start op 17 mei (12u) en loopt via www.belgianfootball.be.