De wedstrijd start om 20u45, maar je kan vanaf 13u terecht in de UEFA Fanzone! Ontdek hier alle info over de fanactiviteiten.

Adres stadion

  • Koning Willem II Stadion
  • Bernard Leenestraat 34
  • 5026 PC Tilburg

Reisinformatie

Met de auto

Vanaf de A58, A65, N269 en N261 wordt iedereen via signalisatieborden naar de beschikbare parkings verwezen. Daar zijn er gratis bussen die je naar het stadion brengen. Houd rekening met een extra reistijd van 25 minuten. Na afloop van de wedstrijd zijn er ook gratis bussen terug naar de parkeerlocatie. Parkeren bij het Koning Willem II Stadion is tijdens het EK niet mogelijk.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het treinstation Tilburg Centraal is het stadion te bereiken via buslijn 8 Het Laar. De reistijd bedraagt ongeveer 15 minuten. Dit busvervoer is niet gratis.

VOLG DE RED FLAMES!

Blijf in het spoor van onze Red Flames tijdens het EK via TwitterFacebook en Instagram!

MOBILE APPS

UEFA heeft de 'Active match app' gelanceerd die je tijdens het EK aanmoedigt om korte verplaatsingen per fiets of te voet te maken. De app brengt al jouw beweging in kaart. Een fijne tool op wedstrijddag en zo blijf ook jij in topvorm.

Daarnaast kan je ook de algemene UEFA Women's Football App downloaden! Die bevat het volledige EK-speelschema, live score-updates en nog veel meer!