Meer dan 7.000 supporters, waaronder meer dan 500 leden van Fanclub 1895, wonen vrijdag de belangrijke WK-qualifier van onze Red Flames bij in Leuven versus Portugal. Dat is een record!

Het recordaantal voor een Red Flames-interland stond op 6.800 en werd gevestigd op weg naar UEFA Euro 2017 in Leuven tegen Engeland op 20 september 2016. 

Bondscoach Ives Serneels: “We zijn heel blij dat we zoveel supporters mogen verwelkomen. We hopen ook dat we van bij de opwarming al op de supporters kunnen rekenen!”.

Heb je een kaartje? Kom dan zeker op tijd naar het stadion, zo vermijd je verkeersdrukte en wachtrijen aan het stadion en kan je de Red Flames al aanmoedigen bij de warming-up. Het stadion gaat open om 18u, de wedstrijd start om 19u30. Je kan het stadion binnen langs zowel de Kardinaal Mercierlaan als de Tervuursevest.

Heb je nog geen ticket? Alle informatie over de ticketverkoop lees je hier! Tickets zijn online te koop tot een uur voor de aftrap (€5). Aan het loket (opgelet: enkel mogelijk op de Kardinaal Mercierlaan) betaal je op wedstrijddag €8.

Zakken verboden! Geen tassen, rugzakken of zakken in eender welk formaat, groot of klein, worden toegelaten in het stadion. Laat deze dus thuis of in de wagen op de parking.

Breng een bezoek aan de Plan International stand!

Net zoals bij de vorige wedstrijden van onze Belgian Red Flames zal Plan International België, de sociale partner van de Flames, aanwezig zijn op de wedstrijd.

Bezoek zeker de stand aan het stadion! Je kan er je spierkracht tonen door te boksen op onze boksbal voor meisjes en vrouwenrechten en een prachtige ‘Unlock the Power of Girls’-tattoo laten zetten door één van de Plan-medewerkers.

Wil je Plan International steunen? Dat kan! Ter gelegenheid van deze wedstrijd verkopen we totebags, 'designed by' Eva Mouton en onze Red Flames aan 10 EUR per stuk. De volledige opbrengst gaat naar de werking van Plan International. Koop je totebags na de wedstrijd aan de uitgang van het stadion!

Parkeermogelijkheden

  • Bus : parking op de Tervuursevest, aan de achterzijde stadion (ingang Tribune 2).
  • Auto (vrij parkeren) op parking Bodart (adres: Veilingweg, 3001 Leuven).
  • Auto (betalend parkeren) op de ondergrondse parking van de Philipssite (Sportoase). Deze bevindt zich op 10 minuten stappen van het stadion. De prijs bedraagt 1 EUR per uur, met een maximumbedrag van 5 EUR (twaalf uren) (adres: Philipssite 2, 3001 Leuven). Neem voor deze parking bij voorkeur afrit Haasrode en vermijd de ring van Leuven.

TV

Kan je de wedstrijd niet bijwonen? Proximus TV zendt de wedstrijd live uit!

Sociale media

Ben je aanwezig vrijdag? Deel jouw aanwezigheid op het Facebook-evenement! Gebruik vrijdag hashtag #REDTOGETHER! 

'Red' is er ook!

De nieuwe mascotte van onze nationale ploegen is vrijdag ook van de partij. Als je tijdig naar het stadion komt kan je misschien wel met Red op de foto!