Dat werd vandaag besloten na overleg met de overheid en met de Portugese Voetbalbond. 
 
De Raad Van Bestuur van de KBVB heeft in samenspraak met de Bondscoach en zijn technische staf beslist om in te gaan op het voorstel van de Portugese Federatie om de wedstrijd in Leiria, Portugal te laten plaatsvinden op dezelfde dag en tijdstip, namelijk aanstaande dinsdag 29 maart om 20u45 (Belgische tijd).
 
De KBVB bedankt de Portugese voetbalbond voor hun beschikbaarheid, flexibiliteit & de voorgestelde oplossingen. De Portugese Voetbalbond is solidair met de KBVB in deze moeilijke en emotionele tijden.
 
Deze namiddag trainen onze Rode Duivels achter gesloten deuren in het Koning Boudewijnstadion om 16u30. De training is niet toegankelijk voor supporters en pers. Om 18u30 geeft bondscoach Marc Wilmots een persconferentie in het Bondsgebouw (Houba de Strooperlaan 145, 1020 Brussel).
 

Ticketverkoop Portugal - België 

Het is te kort dag om Belgen toe te laten in het stadion. Ook Portugal zal geen ticketing meer kunnen organiseren maar er wordt onderzocht of tickethouders van de wedstrijd Portugal - Bulgarije van aanstaande vrijdag toegang tot het stadion kunnen krijgen.