De Rode Duivels kwamen tijdens de nacht van zaterdag op zondag terug naar België. Na een korte nacht volgde een feestelijke zondag!

In de voormiddag waren de Rode Duivels te gast in het bondsgebouw van de KBVB op de Houba de Strooperlaan in Brussel, waarna de delegatie richting het Kasteel van Laken trok voor een plechtige ontvangst bij Koning Filip, Koning Mathilde en prinses Eléonore.

Nadien volgde een rondrit door de straten van Brussel met als eindhalte de Grote Markt en het Stadhuis. Eens aangekomen op het Stadhuis kon en mocht een pak frieten uiteraard niet ontbreken.

Iets na 15u volgde dan het grote moment! Burgemeester Philippe Close introduceerde de spelers en de stafleden, de Rode Duivels maakten één voor één hun intrede op het balkon van het Stadhuis.

Het dj-kwartet Disco Dasco zorgde voor de beats en daarbij plaatste ook Eden Hazard even de koptelefoon op. Duizenden mensen in de straten van Brussel en op en rond de Grote Markt genoten van een uniek moment en lieten zich volledig gaan. Het zorgde voor unieke taferelen, met een knipoog naar de zomer van 1986, toen de Rode Duivels na de vierde plaats op het WK in Mexico gelijkaardige momenten beleefden.

De KBVB dankt alle supporters voor hun aanwezigheid en Stad Brussel, politie en alle betrokken instanties voor de prima organisatie.

#REDTOGETHER op naar nog meer moois!