Ticketprijzen 1895-leden

Naast voorrang op tickets zijn er ook speciale prijzen voor de leden van een erkende supportersclub. Voor een ticket categorie 4 (tickets achter het doel) betaalt een 1895-lid slechts 15 € i.p.v. 20 €. De prijs van een ticket categorie 4 voor een lid van de Kids-club van 1895 (-12-jaar) bedraagt zelfs slechts 10 €!

Supporters van de Rode Duivels
Cat 1 65 euro  
Cat 2 55 euro  
Cat 3 45 euro  
Cat 4 15 euro (10€ voor kids -12 jaar)  

 

Ben je lid? Bestel nu je ticket via jouw profiel op www.fanmanagement.be.

Nog geen lid? Sluit je aan bij een erkende supportersclub via www.fanmanagement.be. Een overzicht van de voordelen van het lidmaatschap (naast voorrang en korting op tickets) vind je hier .

“Vak Ambiance”

Er werd een nieuwe structuur gecreëerd om alle supporters van de Rode Duivels samen te brengen die net dat extra beetje lawaai willen maken in het stadion en onze Rode Duivels, U21 et Red Flames willen aanmoedigen.

Voortaan brengen we de meest luidkeelse supporters samen in het “vak AMBIANCE”. Alle supporters die de ploeg gedurende 90 minuten willen steunen met de nodige decibels zijn welkom in dit vak. Hier kan je vrij je energie kwijt voor je ploeg en kan bijvoorbeeld ongestoord met je vlaggen zwaaien, zonder supporters te hinderen die achter je zitten.

“Vak Ambiance” wordt hét vak waarin van voor aanvang van de wedstrijd tot minuut 90 gezongen wordt (ongeacht de tussenstand). Een blok waarin je weet dat alle supporters rechtstaan en de vlaggen blijven doorzwaaien, van bij de aftrap tot het laatste fluitsignaal. Een blok dat ervoor moet zorgen dat de andere supporters meespringen op het enthousiasme. We hebben daarom gekozen voor vak E4, centraal in Tribune 4. Van hieruit kunnen de fanacties het best vertrekken!

Alle supporters zijn welkom in dit vak en we hopen zoveel mogelijk supporters aan te trekken voor dit project. Laten we allemaal samen zingen en onze kleuren laten zien: zwart, geel en rood!