Iets meer dan een maand nog! Dan start het UEFA Europees Kampioenschap vrouwen. Dat het een supportersfeest van jewelste wordt, staat nu al vast. Voor de wedstrijd met Nederland werden meer quasi 4.000 tickets verkocht aan Belgische supporters!

Supporter ook tegen Denemarken en Noorwegen!

  • Zondag 16 juli 2017 (20u45) : Denemarken – België (Doetinchem)
  • Donderdag 20 juli 2017 (18u00) : Noorwegen – België (Breda)
  • Maandag 24 juli 2017 (20u45) : België – Nederland (Tilburg)

Ook tegen Denemarken en Noorwegen, de twee groepswedstrijden voorafgaand aan België-Nederland, rekenen onze Belgian Red Flames op jouw steun! Vanaf 10 EUR ben je er al bij, want de prijzen van de tickets variëren van 10 tot 40 EUR per wedstrijd. Tickets kan je aankopen via www.weuro2017.nl!

Bussenactie!

Op zoek naar vervoer richting Nederland? Maak je liever de verplaatsing met een sfeervolle supportersbus dan met de wagen of het openbaar vervoer? In samenwerking met Voetbalkrant en Walfoot biedt 1895 jou de oplossing! Via bus.1895.be vind je zeker een bus in jouw buurt die je tot in Nederland brengt.

Dinsdag topaffiche vs. Japan

Kan je niet wachten tot juli om onze Red Flames aan het werk te zien? Afspraak volgende dinsdag in Leuven, voor een absolute topaffiche. Dan neemt het team van bondscoach Ives Serneels het op tegen Japan, vice-wereldkampioen in 2015. Vanaf 5 EUR ben je er al live bij, als je online je ticket koopt. Op wedstrijddag betaal je aan het stadion 8€. We geven je graag mee dat er in en rond het stadion worden allerhande activiteiten voorzien. Alle info is hier beschikbaar!