KSC Lokeren O.Vl. – KAA Gent (30.11.2018) 89'

Bij het opzetten van de aanval wordt er een fout gemaakt op Miric. Hij wordt vastgehouden (geblokt) en kan daardoor niet in duel gaan voor de bal. De scheidsrechter laat doorspelen en Bronn maakt de gelijkmaker. Er is een correcte VAR-tussenkomst maar na het zien van de beelden geeft de scheidsrechter toch doelpunt.

KSC Lokeren O.Vl. – KAA Gent (30.11.2018) 93'

Correcte VAR-tussenkomst nadat Diaby de bal met de arm raakt en deze in hoekschop gaat. Scheidsrechter heeft de bal tegen de arm niet gezien en wordt naar het scherm geroepen. Hij blijft echter bij zijn initiële beslissing en geeft hoekschop.

R. Antwerp FC – Sint Truidense VV (01.12.2018) 6'

De scheidsrechter fluit voor strafschop en geeft een gele kaart aan Bolat nadat hij, bij het snel lanceren van een aanval, De Sart in het gezicht slaat. Hier had de VAR moeten tussenkomen vermits Bolat altijd een rode kaart had moeten krijgen (violent conduct).

R. Antwerp FC – Sint Truidense VV (01.12.2018) 17'

Antwerp scoort 1-1 maar in de opbouw van het doelpunt wordt Bezus tegen de grond geduwd. De scheidsrechter liet doorspelen en hier had de VAR de scheidsrechter naar het scherm moeten roepen om hem de fase te laten zien.