Time Out tegen Pesten

            

Sport is TOP! Iedere week leven ontelbare kinderen en jongeren zich uit met hun favoriete sport. Maar niet altijd. Pesten is een sluipend kwaad. Het richt emotionele schade aan in scholen, op de werkvloer, maar ook op de grasmat en in de sporthal. Het is een ingrijpende vorm van geweld waarmee ook minderjarige sporters in Vlaamse sportorganisaties te maken krijgen. Pesten is schadelijk, kwetsend en soms zelfs levensbedreigend.

Voetbal Vlaanderen gaat voluit voor een positieve, veilige en ethische voetbalomgeving waarin kinderen en jongeren zich op persoonlijk en sportief vlak ten volle kunnen ontwikkelen en ontplooien. We keuren elke vorm van pesten volmondig af en zeggen daarom Time Out tegen Pesten!

Meer info: http://www.topindesport.be

 

Wedstrijd Rode Duivels tegen pesten

De Rode Duivels deden de Time Out tegen Pesten, maar nu is het aan jullie!

  1. Registreer jouw club op de TOP-kaart via www.topindesport.be
  2. Doe de Time Out tegen Pesten (TOP-teken) met jouw ploeg en maak een originele foto
  3. Mail jouw foto naar soraya.benyoub@voetbalvlaanderen.be tot 20/02/2017 12u met vermelding van de clubnaam en jouw ploegje.

Voetbal Vlaanderen plaatst op 20/02 een fotoalbum met alle inzendingen, vanaf dan begint de wedstrijd. Mobiliseer je achterban om zoveel mogelijk ‘vind-ik leuks’ te verzamelen op jouw foto uit het album. Let op: enkel en alleen op de foto in het album. 'Likes' op gedeelde foto’s tellen niet mee. Vraag dus aan je achterban om naar het album te gaan en de foto daar te ‘liken’.

De foto met de meeste likes op 24/02 18u wint een gesigneerde wedstrijdtrui van de Rode Duivels.

Op 27/02 maakt Voetbal Vlaanderen de winnaar van de juryprijs bekend. Deze winnaar ontvangt een waardebon van Expoline ten bedrage van 250 euro.

Voetbal Vlaanderen zal per mail contact opnemen met de winnaars.

Het reglement raadplegen kan hier: wedstrijdreglement TOP-fotowedstrijd.