Rode Duivels - Costa Rica : maandag 11 juni 2018

De ‘uitwuifwedstrijd’ is op maandag 11 juni tegen Costa Rica! Twee dagen voor vertrek naar Rusland volgt nog een laatste test, tegen het land van Bryan Ruiz, voormalig smaakmaker van onze Jupiler Pro League. Geef onze Rode Duivels nog een laatste duwtje in de rug en kom op maandagavond 11 juni supporteren! Afspraak om 20u45 in het Koning Boudewijnstadion.

Voorverkoop voor leden van 1895

Ben je lid van Fanclub 1895? Dan kan je vanaf 19 april een abonnement aankopen voor de drie oefenduels in juni. 1895-leden kunnen vanaf 24 april ook losse tickets aanschaffen.

Nog geen lid? Alle info vind je op 1895.be.

Algemene verkoop

We geven de aftrap van de algemene verkoop voor alle supporters op donderdag 17 mei op de middag via http://belgianfootball.tickethour.be !

Ticketprijzen

Supporters van de Rode Duivels
Cat 1 60 EUR  
Cat 2 50 EUR  
Cat 3 35 EUR  
Cat 4 20 EUR (niet-leden 1895)
15 EUR (leden 1895)
10 EUR (leden 1895 Kidsclub)
 

Max 4 tickets p.p.

Supporters Costa Rica
Cat 4 20 EUR  

Max 4 tickets p.p.

VIP

Zin om de wedstrijd als VIP mee te maken? We hebben nog VIP-packages ter beschikking. Klik hier voor meer informatie.

Rolstoelgebruikers

De KBVB verwelkomt ook rolstoelgebruikers en blinden en slechtzienden op de wedstrijden van onze Rode Duivels.

Tickets voor rolstoelgebruikers kosten 20 euro (+ 1 euro reservatiekost per ticket), met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 euro.

Gelieve alle aanvragen in te dienen bij Jean-Marie Delforge via jmd@footbel.com vanaf donderdag 17 mei om 12u stipt. Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Blinden en slechtzienden

Tickets voor de Inter (het vroegere Intro) blindentribune tegen Costa Rica kosten 20 EUR (+ 1 EUR reservatiekost per kaart) voor de persoon met visuele beperking, met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 EUR.

Indien je een ticket wenst te kopen, graag een e-mail (enkel voor de blindentribune) aan Thomas Desmet via thomas.desmet@inter.vlaanderen (met vermelding van het aantal kaarten + begeleider of niet). Inter bezorgt je dan een bevestiging met de afspraken in functie van de betaling.

E-tickets

De KBVB werkt met e-tickets. Je zal dus geen papieren tickets meer krijgen, maar een reservatie ontvangen via e-mail.

Deze e-mail bevat één of meerdere pdf-bestanden met jouw ticket(s). Deze bestanden dien je enkel nog af te drukken (hoeft niet in kleur).

Hou er wel rekening mee dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Als je ze meerdere keren afdrukt zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion.