Rode Duivels - Egypte : woensdag 6 juni 2018

In de voorlaatste wedstrijd voor het vertrek naar Rusland zijn de ‘Farao’s’ uit Egypte onze tegenstanders! Beleef een unieke woensdagavond in het Koning Boudewijnstadion en schreeuw ons voorbij Egypte, het team van Premier League-ster Mohamed Salah (Liverpool FC).

Voorverkoop voor leden van 1895

De abonnementenverkoop (exclusief voor 1895-leden) voor de drie oefenduels in juni start op 19 april. Vanaf 24 april kunnen leden van de Fanclub ook losse tickets aankopen.

Nog geen lid? Alle info vind je op 1895.be.

Algemene verkoop

De openbare verkoop gaat van start op donderdag 17 mei (12u) via http://belgianfootball.tickethour.be!

Ticketprijzen

Supporters van de Rode Duivels
Cat 1 60 EUR  
Cat 2 50 EUR  
Cat 3 35 EUR  
Cat 4 20 EUR (niet-leden 1895)
15 EUR (leden 1895)
10 EUR (leden 1895 Kidsclub)
 

Max 4 tickets p.p.

Supporters Egypte
Cat 4 20 EUR  

Max 4 tickets p.p.

VIP

Zin om de wedstrijd als VIP mee te maken? We hebben nog VIP-packages ter beschikking. Klik hier voor meer informatie.

Rolstoelgebruikers

De KBVB verwelkomt ook rolstoelgebruikers en blinden en slechtzienden op de wedstrijden van onze Rode Duivels.

Tickets voor rolstoelgebruikers kosten 20 euro (+ 1 euro reservatiekost per ticket), met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 euro.

Gelieve alle aanvragen in te dienen bij Jean-Marie Delforge via jmd@footbel.com vanaf donderdag 17 mei om 12u stipt. Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Blinden en slechtzienden

Tickets voor de Inter (het vroegere Intro) blindentribune tegen Egypte kosten 20 EUR (+ 1 EUR reservatiekost per kaart) voor de persoon met visuele beperking, met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 EUR.

Indien je een ticket wenst te kopen, graag een e-mail (enkel voor de blindentribune) aan Thomas Desmet via thomas.desmet@inter.vlaanderen (met vermelding van het aantal kaarten + begeleider of niet). Inter bezorgt je dan een bevestiging met de afspraken in functie van de betaling.

Jeugdactie

De wedstrijden tegen Egypte en Costa Rica zijn dé gelegenheid om met jouw jeugdteam het seizoen op een leuke manier af te sluiten, samen met onze Rode Duivels. Steek hen #REDTOGETHER nog een hart onder de riem voor het vertrek naar Rusland!

Voor 1 juni 16u!

Wil je graag komen supporteren? Overtuig je trainer en clubverantwoordelijke! De gerechtigde correspondent van jouw club kan via een e-mail naar tickets@footbel.com tickets bestellen voor jouw team, vóór 1 juni 16u. Onder 16 jaar betaal je 10 EUR per ticket per wedstrijd als je komt supporteren met jouw eigen team, ouder dan 16 jaar is de prijs 20 EUR!

De jeugdactie geldt enkel voor clubs aangesloten bij de KBVB. Belangrijk: deze tickets mogen niet doorgegeven/verkocht worden aan derden. Per club kan je maximaal 50 tickets bekomen en daarin is max. één begeleider per vier spelers inbegrepen. De betaling gebeurt via de 'rekening courant' van jouw club. In de ticketprijs zijn administratie- en verzendingdskosten inbegrepen. Indien je bijkomende tickets wenst te bestellen voor ouders, niet-leden… dan kost dit slechts 20 EUR/ticket, administratie- en verzendingskosten inbegrepen.

We versturen de e-tickets per e-mail naar de gerechtigde correspondent. Het volstaat om op de link te klikken en de tickets te printen. Dit hoeft niet in kleur! Hou wel rekening met het feit dat je de tickets slechts één keer mag afdrukken. Enkel de eerste persoon die zich met het ticket aanbiedt aan het stadion krijgt toegang tot de wedstrijd. De actie is geldig tot de bovenvermelde uiterste datum of zolang de voorraad strekt.

E-tickets

De KBVB werkt met e-tickets. Je zal dus geen papieren tickets meer krijgen, maar een reservatie ontvangen via e-mail.

Deze e-mail bevat één of meerdere pdf-bestanden met jouw ticket(s). Deze bestanden dien je enkel nog af te drukken (hoeft niet in kleur).

Hou er wel rekening mee dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Als je ze meerdere keren afdrukt zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion.