Rode Duivels - Zwitserland : vrijdag 12 oktober 2018

Rode Duivels - Zwitserland, vrijdag 12 oktober 2018

De eerste thuiswedstrijd na het WK in Rusland is meteen ook onze eerste wedstrijd met inzet in eigen land van de UEFA Nations League. Afspraak op vrijdag 12 oktober in het Koning Boudewijnstadion. Je vindt hier alle praktische info. Koop je ticket!

Voorverkoop voor leden van 1895

Leden kunnen één ticket per lid bestellen via www.fanmanagement.be vanaf 14 augustus tot en met 3 september 23u59.

Nog geen lid? Alle info vind je op 1895.be.

Algemene verkoop

We geven de aftrap van de algemene verkoop voor alle supporters op donderdag 13 september op de middag via http://belgianfootball.tickethour.be.
Je kan maximaal vier tickets kopen per persoon.

Ticketprijzen

 
Supporters van de Rode Duivels
Cat 1 75 EUR  
Cat 2 65 EUR  
Cat 3 50 EUR  
Cat 4 25 EUR (niet-leden 1895)
20 EUR (leden 1895 via Fanmanagement)
15 EUR (leden 1895 Kidsclub via Fanmanagement)
 

Max 4 tickets p.p.

Supporters van Zwitserland

De supporters van Zwitserland kunnen hun tickets bestellen via deze link tot en met 13 september.

VIP

Zin om de wedstrijd als VIP mee te maken? We hebben nog VIP-packages ter beschikking. Klik hier voor meer informatie.

Rolstoelgebruikers

De KBVB verwelkomt ook rolstoelgebruikers en blinden en slechtzienden op de wedstrijden van onze Rode Duivels.

Tickets voor rolstoelgebruikers kosten 25 euro (+ 1 euro reservatiekost per ticket), met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 20 euro bij het bestellen van hun ticket op het Fanmagement platform binnen de voorverkoopperiode..

Gelieve alle aanvragen in te dienen bij Jean-Marie Delforge via jmd@footbel.com vanaf donderdag 13 septembre om 12u stipt. Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

[Update 19/09] : alle tickets voor rolstoelgebruikers zijn nu uitverkocht.

Blinden en slechtzienden

Tickets voor de Inter (het vroegere Intro) blindentribune tegen Zwitserland kosten 25 EUR (+ 1 EUR reservatiekost per kaart) voor de persoon met visuele beperking, met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 20 EUR bij het bestellen van hun ticket. Dat gaat wel niet via Fanmanagement, blinden en slechtzienden moeten aan Toegangelijk Vlaanderen meedelen dat ze lid zijn.

Indien je een ticket wenst te kopen, graag een e-mail (enkel voor de blindentribune) aan Thomas Desmet via thomas.desmet@inter.vlaanderen (met vermelding van het aantal kaarten + begeleider of niet). Inter bezorgt je dan een bevestiging met de afspraken in functie van de betaling.

E-tickets

De KBVB werkt met e-tickets. Je zal dus geen papieren tickets meer krijgen, maar een reservatie ontvangen via e-mail.

Deze e-mail bevat één of meerdere pdf-bestanden met jouw ticket(s). Deze bestanden dien je enkel nog af te drukken (hoeft niet in kleur).

Hou er wel rekening mee dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Als je ze meerdere keren afdrukt zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion.