Scoren met meisjesvoetbal! Geeft jouw club de assist?

De afgelopen vier jaar steeg het aantal vrouwelijke leden van VFV met 25%. Maar ... we zijn ambitieus en willen meer! Vanaf 1 april 2016 gaan we een jaar lang voor zoveel mogelijk nieuwe voetballende meisjes. In vier periodes gaan we op zoek naar de "meisjesvriendelijke clubs" in Vlaanderen. Na elke periode kan jouw club een prachtige prijs winnen!

Gaat jouw club de uitdaging aan?

Beloon jezelf!

Elke club die deelneemt, maakt kans op de hoofdprijs (meeste nieuwe meisjes aangesloten) of de juryprijs: twee dribbeldoeltjes en een waardebon voor sportmateriaal t.w.v. € 500! . Bekijk hier het wedstrijdreglement.
Registreer hieronder je deelname aan de actie om kans te maken op deze prijs.  

Als afsluiter van het actiejaar (31 maart 2017), reiken we ook de eindprijs uit aan de club die over de vier periodes heen de meeste meisjes aangesloten heeft. 

Periode 4: Ravotten en sjotten!

 

Ook tijdens de 4e periode dagen we je club uit om zoveel mogelijk meisjes aan te sluiten tussen 15 februari en 31 maart.

Meer en meer kinderen trekken hun eerste voetbalschoentjes aan op 5-jarige leeftijd of zelfs nog vroeger. Prima, al zijn de schoentjes op deze leeftijd minder belangrijk dan het lijkt. Veel bewegen en verschillende vaardigheden aanleren is op dit moment belangrijker. Dit kan op het voetbalterrein maar ook in de sporthal. Met de bal aan de voet of in de hand, of zelfs helemaal geen bal. Veel bewegen betekent vooral veel springen, rollen, lopen, glijden, klimmen, trappen, gooien en vangen.
Kortom, de juiste start van een lange voetbalcarrière. En zo brengen we meteen ook meer meisjes aan het dribbelen. 

We roepen alle clubs op om zoveel mogelijk instroom te creëren voor jongens maar vooral ook voor meisjes via een multimove aanbod of via leuke speelnamiddagen.

Deelnemende clubs

Raadpleeg hieronder de deelnemende clubs die scoren met meisjesvoetbal.

Meer info?

Contacteer projectverantwoordelijke Niki De Cock: niki.de.cock@voetbalfederatievlaanderen.be.

Actieperiodes...